Sponsorul nostru - Ady Ankh

Ady Ankh e mai mult decat un pseudonim. Este deja un brand binecunoscut in lumea margelitorilor. Iar in spatele numelui sta Adriana. Adriana, care ne incanta cu lucrusoarele din fimo pe care cu dragoste le confectioneaza, dar si cu o multime de alte creatii cat se poate de diverse. Insa Ady Ankh nu e doar creatoare de bijuterii, ci si distribuitor de furnituri pentru margelit.


Asadar, pe langa calitatea de membru al Lojei, astazi dorim sa v-o prezentam pe Adriana in calitate de sponsor. Oferta ei este variata, concentrata mai ales pe minunatiile de charmuri si pandantive, semipretioase, dar si pe diverse baze de inele, brose etc.Un adevarat Cufar cu comori pentru margelitori. Va invitam sa descoperiti comoara :


Ady Ankh a sponsorizat premii la mai multe concursuri, lucru pentru care ii multumim din inima. Si ne-o dorim in continuare alaturi.

Postat de: Loja Pasionatilor de Margele in data de 02:26. Eticheta . Urmariti comentariile abonandu-va la RSS 2.0. Puteti posta comentarii sau trackback-uri

0 comentarii for "Sponsorul nostru - Ady Ankh"

Leave a reply