Sponsorul nostru - Margele Naturale

Astazi va prezentam cu drag Sponsorul nostru - Margele Naturale:


Un magazin aparte in peisajul "margelarilor" din Romania. Cum putem defini magaziunul Margele Naturale in cateva cuvinte? Poate: Distinctie, Eleganta, Delicatete, Naturalete? Cu siguranta, la o prima privire asupra site-ului privitorul va fi dus cu gandul la natura, la valorile ecologiei. Este exact ceea ce doresc sa transmita cei de la Margele Naturale.

Dincolo de prima pagina a site-ului Margele Naturale o gasim pe Marciana. Iata ce spune ea: "Margele Naturale s-a nascut din dragoste pentru natura, din dorinta de a o avea mereu aproape ca inspiratie si ca memento al faptului ca <natura nu este un loc pe care il vizitam, ea este acasa> (Gary Snyder)"

Margele Naturale sponsorizeaza concursurile Lojei, lucru pentru care le multumim din toata inima. Avem sansa sa le castigam produsele ca premiu la mai multe concursuri, unde cu generozitate au ales sa rasplateasca stradaniile noastre creative : Concursul ETNO, Concursul de bijuterii pentru Barbati, Concursul de bijuterii Peyote & Co.


Postat de: Loja Pasionatilor de Margele in data de 08:43. Eticheta . Urmariti comentariile abonandu-va la RSS 2.0. Puteti posta comentarii sau trackback-uri

0 comentarii for "Sponsorul nostru - Margele Naturale"

Leave a reply