SWAP de Craciun - Loja Pasionatilor de Margele

De Craciun, haideti sa facem un gest frumos pentru copilul din sufletul nostru - un schimb de cadouri handmade, confectionate cu drag de noi insine, pentru colegii nostrii din Loja. Asadar, dam drumul la SWAP!



SWAP-ul este deja o traditie in lumea handmade-ului, mai ales acolo unde s-au format comunitati de mesteri si artisti. Iata de ce am luat hotararea de a organiza si noi un astfel de eveniment special. Este o ocazie prin care putem face mai mult pentru colegii nostri din Loja Pasionatilor de Margele, putem sa aducem o mica bucurie, oferita cu drag, din suflet, pentru suflet.

Cine doreste sa participe sa lase un comentariu mai jos sau pe pagina evenimentului. Lista inscrierilor este deschisa pana cel tarziu 15 Decembrie. Ar fi bine sa expediem coletele din timp (maxim pana in 20 Decembrie), pentru a ajunge pachetelele inainte de Ajunul Craciunului (prin Posta Romana dureaza 3-5 zile lucratoare). Dupa incheierea inscrierilor se vor trage la sorti perechile de "mosi Craciuni". Aceste perechi vor schimba in mesaj privat pe facebook adresele unde se vor trimite pachetele. Spor la munca!

Lista de participanti in data de 03.12.2012 (asteptam cu drag inscrieri): 
1. Ana Zaporojan 
2. Alexandra Chereches 
3. Mioara Hus 
4. Veronica Varga 
5. Veronica Tugui Ursulescu 
6. Dumitrache Ruxandra 
7. Gina Cef 
8. Cleopatra Cosulet 
9. Cristina Maria Patrascu-Baba 
10. Rita Vellemans 
11. Adela Petcu 
12. Ioana Nae 
13. Teodora Irimia

Postat de: Loja Pasionatilor de Margele in data de 03:47. Eticheta . Urmariti comentariile abonandu-va la RSS 2.0. Puteti posta comentarii sau trackback-uri

0 comentarii for "SWAP de Craciun - Loja Pasionatilor de Margele "

Leave a reply