Duelul Cavalerilor Lojei

Duelul Cavalerilor Lojei - o provocare pentru 2013



Iata cum vedem aceasta provocare: o pereche de artisti, fiecare ii trimite celuilalt cateva materiale/margele, fiecare construieste ceva cu ajutorul acelor materiale in decurs de o saptamana, apoi se posteaza rezultatele si se supun votului Lojei timp de urmatoarea saptamana. 

Materialele trimise nu trebuie sa fie in cantitate foarte mare. Ideea nu este aceea de a pune pe tava o idee gata conceputa, ci de a provoca la o lucrare inedita, la o creatie mai "altfel". Se va respecta regula "un pumn de margele", adica aceea ca materialele schimbate sa incapa in causul unei palme (daca sunt materiale mai diferite, nu neapart margele - ate, fire, sarme, piele etc - sa nu fie bucati foarte mari sau cantitate mare). 

Odata stabilite perechile de duel, duelistii vor comunica pe privat (mesaj pe facebook) adresele unde sa li se trimita materialele. Inainte de a trimite materialele perechii lor, fiecare va face o poza cu ce trimite si o posteaza cu pe pagina provocarii cu titlul de "duel". Pentru a realiza lucrarea se vor putea folosi si materiale proprii, insa neaparat cele primite de la partenerul de duel. 

Asteptam inscrieri  pe pagina evenimentului sau printr-un comentariu lasat mai jos.

Lista participanti (actualizata la data de 03.12.2012) : 
1. Ana Zaporojan
2. Alexandra Chereches
3. Patricia Corcoveanu
4. Cleopatra Cosulet
5. Veronica Varga
6. Teodora Irimia
7. Simona Ticu
8. Gina Cef
9. Roxana Bacila

Duelistii care vor da startul:

1. 1-15 ianuarie Ana Zaporojan + Alexandra Chereches
2. 16-30 ianuarie Patricia Corcoveanu + Veronica Varga :-)
3. 31 ianuarie-14 februarie Teodora Irimia + Cleopatra Cosulet
4. 15 februarie- 1 martie ??? + ???? (lista este deschisa)

Postat de: Loja Pasionatilor de Margele in data de 04:28. Eticheta . Urmariti comentariile abonandu-va la RSS 2.0. Puteti posta comentarii sau trackback-uri

0 comentarii for "Duelul Cavalerilor Lojei"

Leave a reply