Concurs Bridal Jewelry and Decorations

Perioada inscrierilor la concurs: 5 iulie - 11 decembrie 2012
Inscrierile se fac prin postarea lucrarii si a descrierii acesteia direct pe pagina de facebook a concursului.
Sponsor: Allex.ro
Moderatori: NadrArt Andra si Patricia Corcoveanu 

Premii: produse de margelit din magazinul Allex.ro, la alegerea castigatorului in valoare de:

200 ron - vot juriu
200 ron - popularitate
50 ron - premiu special pentru debut
+ 2 rame pentru poze de la http://www.facebook.com/Rameoradea

Premii - Surpriza: Bijuterii cadou, pentru clientele care au achizitionat/achizitioneaza o bijuterie din albumul Bridal Jewelry & Decorations.

Puteti participa la concurs cu oricate lucrari doriti, atata timp cat respecta tema: bijuterii, accesorii si decoratiuni de nunta.

REGULAMENT:

*Criterii preselectie
1. Lucrarea prezentată trebuie să fie originală și creată in perioada de inscriere la acest concurs. Lucrarea prezentata la concurs sa fie postata pe facebook, blog, magazin dupa data demararii acestui concurs.Propunerea trebuie să includă minim două piese, daca lucrarea nu este una complexă.

2. Lucrarea trebuie să fie însoțită de o descriere detaliată a materialelor și tehnicilor folosite, precum și de argumentarea încadrării în temă, dacă aceasta nu este evidentă. Descrierile nu se notează în concurs.

3. Fotografiile să fie clare, să se distingă bine forma, dimensiunea și culorile creațiilor prezentate.Sa se prezinte o poza/colaj cu toate piesele setului si un link la descriere cu alte imagini/detalii ale setului separat sau/si pe purtator.

Nerespectarea acestor criterii nu va atrage neapărat descalificarea, însă riscați să primiți note mici din partea juriului!!!

*Criterii jurizare
1. Incadrarea in tema
2. Originalitate, creativitate
3. Complexitatea creatiei si seriozitate in abordarea temei
4. Calitatea tehnica a executiei
5. Purtabilitate
6. Aprecierea prezentarii imaginii creatiei (claritatea imaginii, pozitionare in cadru, detalii care sa nu incarce inutil decorul)
7. Aprecierea creatiei din punct de vedere estetic ( echilibrul formelor, armonizarea culorilor, impresia generala)- criteriu subiectiv

Postat de: Loja Pasionatilor de Margele in data de 05:22. Eticheta . Urmariti comentariile abonandu-va la RSS 2.0. Puteti posta comentarii sau trackback-uri

0 comentarii for "Concurs Bridal Jewelry and Decorations"

Leave a reply