Cleopatra Cosulet - Cleo Patra - Zdranganele Mititele

Cleopatra Cosulet, Cleo Patra, pentru prieteni, sau Zdranganele Mititele, pentru clienti si admiratori. Te surprinde in mod placut cu niste creatii unice, dibaci lucrate cu croseta dar si cu dinamismul specific unei persoane optimiste si pline de viata.
Aceasta este Cleopatra, alaturi de creatia ei cea mai minunata, micuta Maya. Este o persoana deschisa, pasionata de frumos, care ia parte cu drag la actiunile Lojei.
Cleo Patra este o maestra a crosetei, insa nu se limiteaza numai la atat. Creatiile ei surprind prin forma, prin culori, dar si prin simbolistica. Sunt si delicate si inedite si pline de culoare. La fel ca multi alti membri ai Lojei, Cleopatra raspunde cu drag provocarilor de tot felul. A incercat o multime de tehnici, a creat o varietate de lucrari, de la bijuterii la ornamente pentru bradul de Craciun. A participat la concursuri si a si castigat, lucrarile ei fiind admirate si foarte populare.

Iata cum se prezinta draga noastra: "Numele meu este Cleopatra si am facut o mare pasiune pentru aceasta lume a creatiilor simtite si gandite si muncite cu drag de cei pe care-i denumim in mod generic <creatori handmade>. Sper sa fiu considerata la randul meu ca facand parte din aceasta lume minunata". Nici o grija, Cleo, prin ceea ce faci si ceea ce esti te-ai autodefinit si te redefinesti mereu ca artist handmade.

Admirati mai jos cateva dintre creatiile Cleopatrei:Vizitati si magazinele Cleopatrei de pe Crafty sau Breslo.

Postat de: Loja Pasionatilor de Margele in data de 06:26. Eticheta . Urmariti comentariile abonandu-va la RSS 2.0. Puteti posta comentarii sau trackback-uri

0 comentarii for "Cleopatra Cosulet - Cleo Patra - Zdranganele Mititele"

Leave a reply