Ana Zaporojan - Serbani Bijoux - Fondatorul Lojei

Da, totul a pornit de la visul Anei - acela de a crea un loc unde sa se adune creatorii de bijuterii, sa schimbe idei, sa admire creatii minunate, sa participe la concursuri si la alte provocari si, de ce nu, sa aduca putina bucurie in viata altor oameni. Asa s-a nascut grupul Loja Pasionatilor de Margele de pe Facebook.
Ana a muncit mult pentru a pune bazele Lojei. A petrecut ore si zile pentru a promova grupul, pentru a invita artistii handmade sa i se alature, pentru a organiza concursuri si evenimente. A pus mult suflet in ceea ce a facut, iar rezultatele nu s-au lasat asteptate. Astazi grupul numara nu mai putin de 700 de membri, din tara si din strainatate. Intre timp, Loja s-a organizat in mai multe filiale: Grupul Lojei, Grupul Scoala Primara de Margelit , Grupul Moda, Stil, Tendinte si Grupul Edificiul Generozitatii. Actiuni Caritabile. In plus, Loja are si doua pagini pe Facebook: Loja Pasionatilor de Margele si Edificiul Generozitatii. Actiuni Caritabile.
Iat-o, aceasta este Ana, "mamica" si "sufletul" Lojei. Neobosita, altruista, cu un optimism molipsitor. Plina de intelegere pentru problemele celorlalti si gata oricand sa sara in ajutorul unui suflet aflat in impas. Isi iubeste fiica, pe Maria, mai mult decat orice pe lume iar aceasta ii serveste, nu de putine ori, drept muza pentru creatiile sale.
Numele ei "de scena" este Serbani Bijoux. Sub acest pseudonim creaza cu placere si talent bijuterii statement intr-o multitudine de tehnici si stiluri: inele, bratari, coliere nemaivazute, brose excentrice sau cercei. Creatiile ei debordeaza de vioiciune, de culoare, insa au si o simbolistica aparte.
Ana: "Va invit in lumea mea de vis sa faurim bijuteria mult dorita de tine! Descrie-mi tinuta, evenimentul la care doresti sa fii unica, deosebita si rafinata si vei primi sfaturi despre asortari, potriviri de stil, personalizari legate de tendintele actuale in moda." 
Motto-ul Anei este preluat de la Dostoevski: "Frumosul va salva lumea"
Admirati mai jos cateva dintre creatiile Anei :



Mai multe creatii puteti gasi aici.

Postat de: Loja Pasionatilor de Margele in data de 06:24. Eticheta . Urmariti comentariile abonandu-va la RSS 2.0. Puteti posta comentarii sau trackback-uri

0 comentarii for "Ana Zaporojan - Serbani Bijoux - Fondatorul Lojei"

Leave a reply